Creative Business Cup Workshop - Roskilde

Kom og vær med når vi byder velkommen til en Creative Business Cup Workshop i Roskilde

Kom og vær med når vi byder velkommen til en Creative Business Cup Workshop i Roskilde

Den 8. juni inviterer vi til workshop i Roskilde i samarbejde med Deloitte, Musicon, Vækstfabrikken Roskilde og CrowdInvest. Vi har sammensat en workshop til dig, der gerne vil have ny viden og inspiration til at komme videre med din startup-virksomhed. 

Programmet er en blanding af oplæg, individuelt arbejde og sparring. Søren Stenderup styrer slagets gang og sørger for at du får mest mulig ud af workshoppen. Søren er direktør for og medstifter af Danmarks eneste investeringscrowdfundingplatform – CrowdInvest. I løbet af workshoppen udfordres du på værdien af din ide, sammensætningen af dit team og får gode råd til hvordan du kan sikre finansiering af din virksomhed i fremtiden. 

Du får inspirerende oplæg fra lokale iværksættere, der deler ud af deres gode råd og do’s and dont’s fra deres iværksætterrejse.  
Vi slutter workshoppen med lidt let aftensmad og mulighed for at møde oplægsholderne. 

Du finder link til tilmelding her - TILMELD

Program 

  • Velkommen 
  • Mød dit lokale iværksættermiljø 
  • Startup Talk - Autens
  • Søren Stenderup - Fra idé til virkelighed
  • Let aftensmad, øl og networking 

Dem kan du møde 

Hør mere om dit lokale iværksættermiljø

Selvstarter
Selvstarter er et accelerationsforløb målrettet unge iværksættere på Roskildes Erhvervsskoler. Formålet med projektet er, at hjælpe talentfulde iværksættere i gang og mindske risikoen for at deres opstartsvirksomheder mislykkes. I Selvstarter skubbes iværksætterne ud i virkeligheden for at møde deres kunder og systematisk testes deres forretningsmodel af. Derudover for de adgang til Vækstfabrikken Roskilde, som er et kontorfællesskab for vækstiværksættere.

Vækstfabrikken Roskilde
Vækstfabrikken Roskilde er et udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder med en kommercielt bæredygtig idé eller produkt. Vi tilbyder kontorpladser, netværk, uddannelse og professionel sparring. Med en plads på Vækstfabrikken Roskilde bliver du samtidig en del af Musicon – Roskildes nye kreative bydel. Her får du adgang til Musicons netværk på ca. 50 kreative aktører, workshoplokaler og det er det muligt at tilmelde sig frokostordningen på Ragnarock -Museet for pop, rock og ungdomskultur. Derudover kan du deltage i sociale aktiviteter såsom den månedlig fredagsbar, Rabalderfestivalen, julefrokost, og meget mere.

Tid og Sted

Torsdag den 8. juni
Laboratoriet, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Arrangementet er gratis, dog har vi et begrænset antal pladser