Creative Business Cup Workshop - Odense

Har du passion for iværksætteri? – og en ambition om at gøre det til en god forretning?

Så skal du med til vores Creative Business Cup Workshop!

Den 31. maj inviterer vi til workshop i Odense. Kort fortalt har vi sammensat en workshop til dig, der gerne vil have ny viden og inspiration til at komme videre med din startup-virksomhed.

Du finder link til tilmelding her – TILMELD

Program 

  • Velkommen
  • Mød dit lokale iværksætternetværk
  • Startup talk - InstaFilm
  • Lean Business Danmark - Hvordan gør du din forretningsidé og -model skarp? 
  • Tak for i dag – vi slutter workshoppen med lidt let mad. Du får med andre ord rig mulighed for at snakke med oplægsholderne og de øvrige deltagere 

Dem kan du møde

Lean Business har gennem de seneste 4 år hjulpet mere en 4000 virksomheder i Norge, Sverige, England og Danmark med så effektivt som muligt, at gøre deres forretningsidéer skarpe og parate til eksekvering. På workshoppen giver Christoffer Jakobson, partner i Lean Business Danmark, en 1,5-2 timers intens introduktion til værktøjskassen.

Ikke nok med at du til workshoppen får fingrene godt ned i Lean Business værktøjskassen, du vil efterfølgende kunne anvende platformen gratis. Vi anbefaler at du medbringer en computer med Chrome installeret. Prøv platformen her: www.leanbusinessplatform.com 

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for dig der ønsker at spidse din idé ekstra til, øge din forretningsforståelse og udvide dit professionelle startup netværk. Arrangementet skal bane vejen for at du får en bedre og skarpere forretningsforståelse.