Creative Business Cup Danmark

Hvad har Mystery Makers, Grød, Rokoko og Carcel til fælles?

De har naturligvis alle vundet den danske Creative Business Cup finale! Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

Creative Business Cup er en unik konkurrence for iværksættere i de kreative erhverv. I alt får op til 20 finalister chancen for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier for 85.000 kr. og muligheden for at repræsentere Danmark til den globale Creative Business Cup finale. Vi hjælper dig med at udvikle din forretningside, skabe et brugbart netværk nationalt og globalt og meget mere.

For at deltage skal du:

  • Være iværksætter fra den kreative sektor.
  • Have en god forretningside.
  • Udvise kreativitet og nytænkning.
  • Have en ide med forretningspotentiale.

Hvorfor deltage i Creative Business Cup?

Fordi Creative Business Cup er din mulighed for at udvikle din iværksætteride og forretningsforståelse, få et unikt internationalt netværk og pitche for branchefolk og investorer fra hele verden.

Er du finalist inviterer vi dig til en intens to-dags bootcamp den 24. og 25. juni. Her udfordres du på din forretningsmodel og pitchpræsentation, får introduceret nye værktøjer, viden om investorrelationer og kommer til at arbejde intensivt med at forbedre din præsentation.

Den 26. juni får alle teams mulighed for at pitche for juryen og få værdifuld feedback, men kun 5 teams går videre til finalen og skal på scenen.

Vinderen af Creative Business Cup Danmark skal repræsentere Danmark til den globale finale til november i København. Oplev den globale Creative Business Cup finale 

Præmier 2017 

Når du deltager i Creative Business Cup Danmark har du mulighed for at vinde et væld af spændende præmier. Læs mere om hovedpræmien og alle vores særpræmier her

Vinder af Creative Business Cup Danmark – udover titlen som Danmark mest kreative iværksætter 2017 og en finaleplads ved den globale Creative Business Cup finale i november, får vinderen i 2017:

  • 50.000 kr.
  • En tur til Creative Business Cup UK under unbound London den 19-20 juli for dit team. I får både rejse og overnatning (for op til tre personer), adgang til unbound og mulighed for en plads på Creative Business Cup UK's scene, hvor I kan pitche jeres vinderide.

Hvad er unbound?

unbound is the festival connecting brands & corporations with disruptive technology to fuel their innovation & growth. A global showcase bringing together more than 5,000 founders, entrepreneurs, investors, corporate & brand executives and opinion-formers, it connects you with sources of innovation from around the world. Truly cross-industry, unbound London is the bridge between business and the world’s digital and technological pioneers. 

2. plads

  • 25.000 kr.

3. plads 

  • 10.000 kr.

Tilmelding

Tilmelding til årets finale er lukket. 

Den danske finale

Den 26. juni kan du opleve de 5 bedste iværksætterteams fra Creative Business Cup Danmark forløbet, blive klogere på kreativ iværksætteri og møde nogle af Danmarks skarpeste iværksættere, branchefolk og virksomheder.

Book din billet her - CREATIVE BUSINESS CUP DANMARK 2017

Se hvorfor du skal glæde dig til den danske Creative Business Cup finale!