Creative Business Cup Danmark

Har du verdens bedste forretningside?

Creative Business Cup Danmark er for startups fra de kreative erhverv. Konkurrencen samler de dygtigste kreative startups fra hele landet, styrker deres kreative - og forretningsmæssige potentiale og skaber opmærksomhed omkring de kreative fag som forretning og erhverv.

Herunder kan du se en video fra Creative Business Cup Danmark 2016, der blev afholdt i Industriens Hus d. 22. august. 

Hvorfor deltage i CBC?

Deltager du i Creative Business Cup får du mulighed for at udvikle dine ideer, blive udfordret og ikke mindst skarpere på din forretningsforståelse. Som Creative Business Cup deltager får du også adgang til vores internationale netværk og mulighed for at få din ide ud i verden

Den danske Creative Business Cup finale finder sted d. 22. august, i Industriens Hus og er resultatet af en knivskarp kandidat udvælgelse, et højt ambitionsniveau, innovative ideer og et intensivt bootcamp forløb. Vinderen af Creative Business Cup Danmark går videre til den internationale Creative Business Cup finale og deltager sammen med finalister fra mere end 60 lande. Den internationale Creative Business Cup finale afholdes i København til november.

Book din billet til den danske finale i god tid. Det er gratis at deltage, men vi har kun et begrænset antal billetter tilbage. Klik her for at booke din billet. 

Hvordan deltager jeg?

Tilmelding til Creative Business Cup Danmark 2016 er slut. Nåede du ikke at indsende dit forretningskoncept? Måske er vores CBC Challenges noget for dig – klik her og læs mere 

Hvad er Creative Business Cup?

Creative Business Cup er unik og kan med et vidtrækkende globalt netværk skabe muligheder for iværksættere fra det kreative erhverv. Det gælder blandt andet mulighederne for at styrke deres forretningskoncept, skabe kontakt til investorer og fremme deres forretningspotentiale. 

Hovedaktiviteten er det årlige verdensmesterskab i iværksætteri i København. Før den spektakulære begivenhed kan finde sted, har over 60 lande afholdt nationale finaler og fundet frem til de bedste og mest innovative iværksættere fra de kreative erhverv. Til november i København dyster disse teams om at blive verdensmester i kreativt iværksætteri.

Creative Business Cup er meget mere end finalen i november. Hele året rundt hjælper Creative Business Cup talentfulde startups, fra de kreative erhverv, til at udnytte deres potentiale for vækst og udvikling. Det sker blandt andet gennem træning, matchmaking og mentorforløb. Creative Business Cup er en bevægelse på globalt plan - støttet af både investorer, medier og presse, organisationer, politikere og regeringer verden over.