Creative Business Cup Danmark

Hvad har Mystery Makers, Grød, Rokoko og Carcel til fælles?

De har naturligvis alle vundet den danske Creative Business Cup finale! Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

Creative Business Cup er en unik konkurrence for iværksættere i de kreative erhverv. I alt får 20 finalister chancen for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier for 50.000 kr. og muligheden for at repræsentere Danmark til den globale Creative Business Cup finale. Vi hjælper dig med at udvikle din forretningside, skabe et brugbart netværk nationalt og globalt og meget mere.

For at deltage skal du:

  • Være iværksætter fra den kreative sektor.
  • Have en god forretningside.
  • Udvise kreativitet og nytænkning.
  • Have en ide med forretningspotentiale.

Vi åbner for tilmelding 1 april!  Du tilmelder dig ved at klikke her

Hvorfor deltage i Creative Business Cup?

Fordi Creative Business Cup er din mulighed for at udvikle din iværksætteride og forretningsforståelse, få et unikt internationalt netværk og pitche for branchefolk og investorer fra hele verden.

Er du blandt de 20 bedste inviterer vi dig til en intens to-dags bootcamp den 24. og 25. juni. Her udfordres du på din forretningsmodel og pitchpræsentation, får introduceret nye værktøjer, viden om investorrelationer og kommer til at arbejde intensivt med at forbedre din præsentation.

Den 26. juni får alle 20 teams mulighed for at pitche for juryen og få værdifuld feedback, men kun 5 teams går videre til finalen og skal på scenen.

Vinderen af Creative Business Cup Danmark skal repræsentere Danmark til den globale finale til november i København. Oplev den globale Creative Business Cup finale 

Tilmelding

Tilmeld dig Creative Business Cup Danmark!

Indsend dit forretningskoncept inden deadline den 1. juni. Når du klikker på tilmeld ovenfor, bliver du automatisk sendt videre til vores tilmeldingssystem. Du kan gå i gang med din tilmelding allerede i dag og vende tilbage løbende. Husk blot at du skal have udfyldt og indsendt din tilmelding inden deadline den 1.juni.

Den danske finale

Den 26. juni kan du opleve de 5 bedste iværksætterteams fra Creative Business Cup Danmark forløbet, blive klogere på kreativ iværksætteri og møde nogle af Danmarks skarpeste iværksættere, branchefolk og virksomheder.

Se hvorfor du skal glæde dig til den danske Creative Business Cup finale!