Creative Business Cup Danmark

Er du Danmarks mest kreative iværksætter?

Creative Business Cup Danmark søger lige nu kreative iværksættere, der har en innovativ forretningsidé med potentiale.

20 finalister får chancen for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier og muligheden for at repræsentere Danmark til den globale Creative Business Cup finale.
 

Skal du være med?

Idéerne spænder vidt. Vinderne af den danske Creative Business Cup finale tæller både Mystery Makers, Carcel, Grød, Rokoko og AM Breweries. Med andre ord er Creative Business Cup Danmark en konkurrence for alle kreative iværksætteridéer -lige fra gådefulde eventoplevelser til bæredygtige drikkevarer.

Vi hjælper dig med at udvikle og finpudse din forretningsidé, skabe et værdifuldt netværk, der strækker sig udover de danske grænser, pitchtræning og meget mere.

For at kunne deltage skal du:

  • Være iværksætter fra den kreative sektor.
  • Udvise kreativitet og nytænkning.
  • Have en god ide med solidt forretningspotentiale.

Du kan nå at tilmelde dig helt frem til 30. juli lige her.

 

Hvorfor skal du deltage?
Creative Business Cup er din mulighed for at udvikle din forretningsidé, og præsentere den foran fageksperter og professionelle iværksættere. Du får også mulighed for at skabe et unikt, internationalt netværk.

Finalister kommer på en to-dags bootcamp den 18.-19. august hos Deloitte i København. Her udfordres du på din forretningsmodel og pitchpræsentation, får introduceret nye værktøjer, viden om investorrelations og kommer til at arbejde intensivt med at forbedre din præsentation for juryen til den danske finale på Børsen den 20. august.

Som vinder af Creative Business Cup Danmark, er det dig, der repræsenterer Danmark til den globale finale hvor mere end 65 lande er repræsenteret. Du får muligheden for at pitche på scenen foran et publikum bestående af branchefolk, eksperter og politikere.

 

Oplev den globale finale:

 

Tilmelding

Tilmelding til Creative Business Cup Danmark 2018 er åben.

 

Ikke overbevist?

Se mere om Creative Business Cup Danmark hér: