Creative Business Cup Workshop - Aarhus

Har du styr på forretningsudvikling, funding og dit lokale iværksættermiljø?

Den 17. maj inviterer vi til workshop i Aarhus. Kort fortalt har vi sammensat en workshop til dig, der gerne vil have ny viden og inspiration til at komme videre med din startup-virksomhed. 

Arrangementet er en blanding af oplæg, individuelt arbejde og sparring. Du får inspiration fra lokale startups der deler ud af deres gode råd og do’s and dont’s fra deres iværksætterrejse, og du kommer til at udvide dit professionelle netværk i det Aarhusianske startup miljø.

Programmet byder blandt andet på oplæg fra lokal iværksætter Canvas Planner og workshop om forretningsudvikling, viden om funding, internationalisering og investor readiness. 
Vi slutter workshoppen med lidt let aftensmad, øl, vand, mulighed for at møde oplægsholderne og networking.

Du tilmelder dig her - TILMED

Program

  • Velkommen
  • Mød dit lokale iværksætternetværk
  • Startup talk v. Jane Houlind Ulsøe co-founder i Canvas Planner, der er et software til visuel work management. Hun vil fortælle om missionen bag Canvas Planner - om at ville ændre måden vi arbejder på i dag og om rejsen fra idé til salgbart produkt. En rejse, der bl.a. gik via Pakistan, og om de fordele og ulemper der er ved at være en bootstrapped tech startup.
  • Jørn B. Andersen – Forretningsudvikling og internationalisering.
  • Tak for i dag – vi slutter workshoppen med lidt let mad, øl og vand. Du får med andre ord rig mulighed for at snakke med oplægsholderne og de øvrige deltagere 

Dem kan du møde 

Tid og Sted

Onsdag den 17. maj fra kl. 15-20.
Deloitte Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C 

Arrangementet er gratis, dog har vi et begrænset antal pladser