CBC Workshop Aalborg

Har du passion for iværksætteri? – og en ambition om at gøre det til en god forretning?

Så skal du med til vores Creative Business Cup Workshops!

Creative Business Cup er igen i år vært for en række spændende workshops. En af dem finder sted i Aalborg, i samarbejde med Deloitte Aalborg og Lean Business Danmark. 

Program 

  • Velkommen
  • Mød dit lokale iværksætternetværk
  • Startup talks
  • Lean Business Danmark - Hvordan gør du din forretningsidé og -model skarp? 
  • Tak for i dag – vi slutter workshoppen med lidt let mad, øl og vand. Du får med andre ord rig mulighed for at snakke med oplægsholderne og de øvrige deltagere 

Dem kan du møde 

Du finder link til tilmelding her - TILMELD

Lean Business har gennem de seneste 4 år hjulpet mere en 4000 virksomheder i Norge, Sverige, England og Danmark med så effektivt som muligt, at gøre deres forretningsidéer skarpe og parate til eksekvering. På workshoppen giver Christoffer Jakobson, partner i Lean Business Danmark, en 1,5-2 timers intens introduktion til værktøjskassen.

Ikke nok med at du til workshoppen får fingrene godt ned i Lean Business værktøjskassen, du vil efterfølgende kunne anvende platformen gratis. Vi anbefaler at du medbringer en computer med Chrome installeret. Prøv platformen her: www.leanbusinessplatform.com 

Tid og Sted

Tirsdag den 16 maj, kl. 15.00 - 20.00 hos Deloitte Aalborg Gøteborgvej 18, 9200 Aalborg SV.
Vi sørger for lidt let aftensmad, inspirerende rammer og masser af ny viden.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for dig der ønsker at spidse din idé ekstra til, øge din forretningsforståelse og udvide dit professionelle startup netværk. Arrangementet skal bane vejen for at du får en bedre og skarpere forretningsforståelse.

Arrangementet er gratis, men med et begrænset antal pladser. Du tilmelder dig her