CBC Workshop Kolding

Creative Business Cup kommer til Kolding

Creative Business Cup er i år vært for en række spændende workshops. Et af dem sker i Kolding d. 24. maj, i tæt samarbejde med Designskolen Kolding og Business Kolding. Til arrangementet sætter vi skarpt fokus på potentialet indenfor velfærdsdesign.

Hvordan bruger vi design til at skabe en bedre fremtid?

Indenfor velfærdsområdet ved vi, at design kan hjælpe. Design er en tilgang, der er optaget af at skabe en bedre fremtid. Men hvad vil det sige i praksis at arbejde klogt med ”velfærdsdesign”?

Programmet

Registrering og velkommen 
Spændende eksempler på velfærdsdesign cases
Workshop: Value Mapping
Kaffe pause
Indlæg vedrørende acceleratorprogrammet MEDSTRØM
Præsentation af 3 aktuelle projekter omkring velfærdsdesign
Præsentation af Welfare Innovation Challenge
Workshop: Pitching
Aftensmad & Networking

Hvad handler det om?

Arrangementet er 5 timers intensiv inspirationsinjektion, hvor du kommer til at arbejde struktureret med din forretningsidé, få masser af inspiration og mulighed for at udvide dit professionelle netværk. Arrangementet foregår som en blanding af oplæg, debat, individuelt arbejde og sparring.

Tid og Sted

Arrangementet afholdes hos Designskolen Kolding, Ågade 10, 6000 Kolding, og varer fra kl. 15.00 - 20.00. Vi sørger for kaffe, aftensmad, mulighed for networking og en masse spændende mennesker.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for dig som ønsker at spidse din idé til, få en bedre forståelse af mulighederne indenfor velfærdsdesign og udvide dit professionelle netværk.

Tilmeld dig i dag!

Arrangementet er gratis, men med begrænset antal pladser – tilmeld dig allerede i dag 

Vi glæder os til at se dig!